0186 - 572 044 info@reedyk.eu
Werkplaats

Wij willen ons team graag uitbreiden met een

TECHNISCH PROJECT ENGINEER

Wij zijn een innovatieve specialist op het gebied van duurzame machinebouw en onderhoud & service. Daarnaast ontwikkelen wij maatwerktoepassingen met waterstof. Zo dragen wij optimaal bij aan de bedrijfscontinuïteit van onze klanten. Door alle kennis en ervaring op het gebied van hydrauliek, elektro- aandrijftechniek, besturingstechniek, metaalbewerking, mechanica en waterstof te combineren, ontwikkelen wij samen met klanten oplossingen waarbij de focus ligt op innovatie en duurzaamheid.

Jouw Rol:

Als Technisch Project Engineer ben jij de drijvende kracht achter diverse uitdagende projecten. Je begeleidt jouw projecten van A tot Z. Je hebt direct contact met klanten en leveranciers. Je gaat inventariseren op locatie, maakt conceptvoorstellen met bijbehorende offertes, maakt werktekeningen en berekeningen en je houdt een sluitende projectadministratie bij. Zodra de uitvoeringsfase bereikt is ben je vaak in onze moderne werkplaats of op locatie te vinden om je collega’s te begeleiden tijdens hun uitvoerende werkzaamheden aan één van jouw projecten. Ieder project wordt achteraf geëvalueerd. Deze feedback neem je mee naar je volgende projecten.

En ja, als Project Engineer bij Reedyk kunnen je werkschoenen vies worden. Jij ruilt je bureau regelmatig in voor werkzaamheden op locatie.

Wat Bieden Wij:

 • Werkweek: Wij verdelen 38 uur werken over een 4-daagse werkweek. Je bent daardoor iedere week 3 dagen vrij.
 • Technische Uitdagingen: Elke dag brengt nieuwe technische uitdagingen met zich mee. Denk hierbij aan projecten rondom waterstoftoepassingen en hydraulische systemen. Klanten werken graag met ons samen.
 • Moderne Werkplaats: Werk vanuit je eigen kantoor vanuit waar je uitkijkt over de eigentijdse en lichte werkplaats waar technologie, creativiteit en inventiviteit samenvloeien.
 • Salaris: Een aantrekkelijk salaris met erkenning voor jouw technische vaardigheden en de vrijheid om creatief mee te denken.
 • Technische Support: Sta sterk met volledige technische ondersteuning binnen handbereik. Alle expertises hebben we in eigen huis, wij maken het.
 • Gezelligheid: Naast uitdagende technische projecten genieten we van informele bedrijfsuitjes en een positieve teamspirit.

Jouw Profiel:

 • Technische Achtergrond: Hbo-werktuigbouwkunde met minimaal 3 jaar ervaring of vergelijkbaar (heb je werkervaring en volg je een deeltijdstudie dan nodigen we je ook uit om te solliciteren).
 • Skills: Ervaring met 3D-ontwerpen/tekenen; ervaring met IronCAD is een plus.
 • Communicatieve Vaardigheden: Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Instelling: Hands-on, flexibel, zelfstandig, teamgericht en affiniteit met productieprocessen.

Waarom Kiezen Voor Reedyk:

 • Uniek bedrijf: Wij hebben alle disciplines zoals frezen, draaien, kanten, boren, tappen, lassen en watersnijden in eigen huis. Zo kan je in de ochtend een ontwerp maken en dat ’s middags al in je handen hebben. Wij bouwen machines en installaties met elkaar in eigen huis.
 • Technische Diversiteit: Ontwikkel jezelf met uitdagende en innovatieve projecten voor verschillende klanten.
 • Waardering: Jouw technische ideeën worden gewaardeerd, en je krijgt de ruimte om creatief mee te denken.
 • Teamgevoel: Werk samen in een hecht team bij een betrokken werkgever, met gezellige teamuitjes. In Nederland maar ook daarbuiten.
 • Toekomstgericht: Omarm nieuwe technologieën zoals bijvoorbeeld de transitie naar waterstof en blijf leren, zowel binnen ons team als daarbuiten.

Ben jij de juiste man of vrouw voor deze job?

Maak dan snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek en bel 0186 – 572044 en vraag naar Ingrid of stuur een mail naar info@reedyk.eu.