0186 - 572 044 info@reedyk.eu

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de kennis en het vakmanschap van onze toekomstige collega’s in de techniek. Als erkend leerbedrijf voor MBO- BBL opleidingen staan we studenten met raad en daad bij zodat zij hun MBO – BBL opleiding voor constructiewerker, lasser of all-rounder met een goed resultaat af kunnen ronden?

Lijkt het jou leuk om 4 dagen in de week te werken en 1 dag in de week naar school te gaan?

Ben je nog op zoek naar een erkend leerbedrijf in de Hoeksche Waard?

Bel 0186 – 572 044 en maak een vrijblijvende afspraak. Je bent van harte welkom voor een rondleiding en een oriënterend gesprek.

ERKEND LEERBEDRIJF SBB 

SBB brengt het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs samen.

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. 

Als erkend leerbedrijf voldoen we aan de volgende voorwaarden:

  • goede en veilige werkplek
  • goede begeleiding volgens meester/gezel principe
  • samenwerking met school
  • je bent direct lid van ons hechte team en dat houdt in dat je mee gaat op onze bedrijfsuitjes, welkom bent bij de vrijdagmiddagborrels en mee mag naar klussen op locatie.

ERKEND LEERBEDRIJF GO-COLLEGE

Het Go-college is een exlusieve techniekopleider en een erkend privaat opleidingsinstituut voor MBO Techniek. Zij werken nauw samen met het regionale bedrijfsleven in de Hoeksche Waard om ervoor te zorgen dat er ook in de toekomst goed en gekwalificeerd personeel beschikbaar blijft. Door deze samenwerking ontstaat er een mooie broedplaats voor deskundige collega’s voor nu en voor in de toekomst.