0186 - 572 044 info@reedyk.eu

Spreekbeurt over techniek?

 

Wil jij een spreekbeurt geven over techniek?

Op onze website kun je al veel informatie terug vinden. Misschien kun je die wel gebruiken? Wil je iets weten en kun je het niet vinden? Of zoek je een leuke afbeelding? Dan mag je altijd mailen naar info@reedyk.eu en misschien kunnen wij je helpen.

 

Denk jij na over een toekomst in de techniek?

Sta jij op het punt om een vakkenpakket te kiezen of denk je na over een toekomst in de techniek? Houd dan onze agenda in de gaten want er komen open dagen aan waarop je met eigen ogen kunt zien hoe leuk werken in de techniek kan zijn. Wij werken samen met bijvoorbeeld het Go college waar je kan werken en leren tegelijk. Uiteindelijk leiden zij je op voor een MBO4 diploma.

 

OFFICIEEL LEERBEDRIJF VAN HET GO-COLLEGE IN DE HOEKSCHE WAARD 2022

Het Go-college is een exlusieve techniekopleider en een erkend privaat opleidingsinstituut voor MBO Techniek. Zij werken nauw samen met het regionale bedrijfsleven in de Hoeksche Waard om ervoor te zorgen dat er ook in de toekomst goed en gekwalificeerd personeel beschikbaar blijft. Door deze samenwerking ontstaat er een mooie broedplaats voor deskundige collega’s voor nu en voor in de toekomst.