0186 - 572 044 info@reedyk.eu

WERKEN BIJ REEDYK

Er is geen betere plek om jezelf te ontwikkelen dan bij een bedrijf dat zelf continu in ontwikkeling is. Wil je verder groeien en dat ook nog op een leuke manier doen? Met veel zelfstandigheid en tegelijkertijd onderdeel zijn van een hecht team? Doe het binnen een bedrijf dat tegen de stroom in groeit en steeds weer nieuwe wegen ontdekt en andere oplossingen bedenkt.

Heb je interesse?

Laat het ons weten. Op dit moment hebben wij geen vacatures open staan maar voor goede vakmensen hebben wij bijna altijd plaats.

 

All Round Monteur

Ben jij op zoek naar een nieuwe job? Misschien voldoet deze vacature wel aan jouw wensen!

Leerling Monteur

Heb jij passie voor alles wat met techniek te maken heeft? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, leergierige en pro-actieve kandidaten die een MBO BBL opleiding willen gaan volgen. 
OFFICIEEL LEERBEDRIJF VAN HET GO-COLLEGE IN DE HOEKSCHE WAARD 

Het Go-college is een exlusieve techniekopleider en een erkend privaat opleidingsinstituut voor MBO Techniek. Zij werken nauw samen met het regionale bedrijfsleven in de Hoeksche Waard om ervoor te zorgen dat er ook in de toekomst goed en gekwalificeerd personeel beschikbaar blijft. Door deze samenwerking ontstaat er een mooie broedplaats voor de toekomst.

ERKEND LEERBEDRIJF SBB 

SBB brengt het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs samen.

Als erkend leerbedrijf voldoen we aan de volgende voorwaarden:

  • goede en veilige werkplek
  • goede begeleiding volgens meester/gezel principe
  • samenwerking met school
  • je bent direct lid van ons hechte team en dat houdt in dat je mee gaat op onze bedrijfsuitjes, welkom bent bij de vrijdagmiddagborrels en mee mag naar klussen op locatie.