0186 - 572 044 info@reedyk.eu

Er is geen betere plek om jezelf te ontwikkelen dan bij een bedrijf dat zelf continu in ontwikkeling is. Wil je verder groeien en dat ook nog op een leuke manier doen? Met veel zelfstandigheid en tegelijkertijd onderdeel zijn van een hecht team? Doe het binnen een bedrijf dat tegen de stroom in groeit en steeds weer nieuwe wegen ontdekt en andere oplossingen bedenkt.

Heb je interesse? Laat het ons weten. Ook als jouw vacature er op dit moment niet tussen staat. Voor goede vakmensen hebben wij bijna altijd plaats. 

Zoek je een stageplaats? Neem contact met ons op en vertel ons wat je stage-opdracht of leer/werktraject is en voor welke periode je beschikbaar bent. Ook voor deze groepen hebben wij in overleg vaak een passende plek beschikbaar. 

 

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures open staan:

All Round Monteur

Ben jij op zoek naar een nieuwe job? Misschien voldoet deze vacature wel aan jouw wensen!

Leerling Monteur

Heb jij passie voor alles wat met techniek te maken heeft? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, leergierige en pro-actieve kandidaten die een MBO BBL opleiding willen gaan volgen. 
OFFICIEEL LEERBEDRIJF VAN HET GO-COLLEGE IN DE HOEKSCHE WAARD 2022

Het Go-college is een exlusieve techniekopleider en een erkend privaat opleidingsinstituut voor MBO Techniek. Zij werken nauw samen met het regionale bedrijfsleven in de Hoeksche Waard om ervoor te zorgen dat er ook in de toekomst goed en gekwalificeerd personeel beschikbaar blijft. Door deze samenwerking ontstaat er een mooie broedplaats voor de toekomst.

ERKEND LEERBEDRIJF SBB 

SBB brengt het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs samen.

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. 

Als erkend leerbedrijf voldoen we aan de volgende voorwaarden:

  • goede en veilige werkplek
  • goede begeleiding volgens meester/gezel principe
  • samenwerking met school
  • je bent direct lid van ons hechte team en dat houdt in dat je mee gaat op onze bedrijfsuitjes, welkom bent bij de vrijdagmiddagborrels en mee mag naar klussen op locatie.