0186 - 572 044 info@reedyk.eu

ONDERHOUD & SERVICE

Asset management en maintenance engineering

Om het maximale uit je bedrijfsmiddelen te halen moet je de balans tussen prestaties, risico’s en levensduurkosten goed in de gaten houden.

Onze specialisten leveren altijd maatwerk. Aan de hand van een inspectierapport maken zij een goed onderbouwd onderhoudsplan specifiek afgestemd op jouw installaties en machines. Zo haal jij het beste uit jouw bedrijfsmiddelen.

Juist doordat we gespecialiseerd zijn in maatwerk, revisie en optimalisatie, kennen we elk detail en weten we precies welke onderdelen de meeste aandacht vragen. Met Reedyk als partner voor het onderhoud is de betrouwbaarheid en de continuïteit gegarandeerd.

Onderhoudscontract op maat

Nu de markt alsmaar veeleisender wordt, is één ding zeker, je moet op jouw machinepark/installatie kunnen vertrouwen. Altijd!

Om uitval te voorkomen is goed en degelijk onderhoud van essentieel belang. Wij stellen samen met onze klanten een flexibele overeenkomst op die rekening houdt met de complete levenscyclus van elke installatie of machine. Zo komen we tot een strategisch industrial maintenanceplan voor de langere termijn. Een plan dat volledig op jouw bedrijf en jouw situatie is toegespitst. Met als bijkomend voordeel dat onderhoud beter planbaar wordt en je de juiste prijs betaalt voor het onderhoud dat jij nodig hebt.

Meer weten?

Wil je meer weten over onderhoud en wat we op dit gebied voor jou kunnen betekenen?