0186 - 572 044 info@reedyk.eu

OVER ONS

Wat doen we?

Reedyk bundelt alle expertise en jarenlange ervaring op het gebied van hydraulica, mechanica, besturingstechniek, elektrotechniek en waterstof. Door alle kennis die we in eigen huis hebben is het mogelijk om passende maatwerkoplossingen samen te stellen. Door verschillende expertises te combineren denken wij veel makkelijker “out of the box”. Leren en innoveren zit in ons DNA. Dat stelt ons in staat om  verrassende en innoverende oplossingen aan te dragen. 

Wij zijn op ons best als er geen standaard antwoord voorhanden is.

Verschillende divisies

Binnen onze organisatie onderscheiden we vier divisies:

  • onderhoud & services

  • waterstoftechniek

  • maatwerk

  • produkten

Deze vier divisies versterken elkaar elke dag om onze klanten morgen nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

 

 

 

 

Creatieve innovatie

Reedyk investeert volop in productontwikkeling en -vernieuwing. Als het beter kan of niet te koop is dan ontwikkelen we het in eigen huis. Momenteel staan er maar liefst 4 octrooien op naam van Reedyk. Eén daarvan is een draadloze afstandsbediening met als basis een tabletcomputer. Niet te koop dus zelf ontwikkeld. Alles start vaak met een ogenschijnlijk simpele vraag maar groeit zo maar uit tot de ontwikkeling van een unieke oplossing.

Interne en externe krachten

De interne kracht van Reedyk? Dat zijn uiteraard onze medewerkers. Geef iedereen het vertrouwen om te doen waar hij of zij goed in is, is hier het uitgangspunt van eigenaar Dirk Reedyk.

De externe kracht van Reedyk is de hechte samenwerking met de leveranciers. Maatwerk op het hoogste niveau vereist een samenwerking waar je op kunt vertrouwen. Zo onstaat een optimale ondersteuning vanuit de leverancier en besparen we veel tijd. Daardoor kunnen we een hoog serviceniveau bieden en de resterende tijd investeren we in productontwikkeling.

Grensverleggend in MVO

Slimme machines leveren een essentiële bijdrage aan een beter klimaat. Duurzaamheid betekent voor ons allereerst een lange levensduur. Tevens hebben we bijvoorbeeld de e-robotiller in ontwikkeling. Een veldrobot zonder uitstoot die flexibel in te zetten is. Zo zoeken we steeds naar de optimale combinatie tussen MVO en productverbetering.

Meer weten?

Door de sterke ontwikkeling die wij door maken, maken steeds meer opdrachtgevers kennis met onze innovatiekracht. Ook voor jouw specifieke behoefte kunnen wij een oplossing op maat ontwikkelen.