0186 - 572 044 info@reedyk.eu

OVER ONS

Ontdek de veelzijdige innovatieve wereld van Reedyk, waar hydraulica, mechanica, besturingstechniek, elektrotechniek en waterstof samenkomen door alle expertise en jarenlange ervaring.

Bij Reedyk geloven we in het creëren van maatwerkoplossingen door onze interne kennis te bundelen. Door verschillende specialismen te combineren, denken wij buiten de traditionele kaders en streven we constant naar verbeteringen. Innoveren zit in ons DNA, en dat stelt ons in staat om verrassende en baanbrekende oplossingen te bieden.

Wij excelleren wanneer er geen standaardantwoord voorhanden is.

Binnen onze organisatie onderscheiden we vier divisies:

Onderhoud & Services
Waterstoftoepassingen
Maatwerk
Producten
Deze divisies werken elke dag samen om onze klanten morgen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Creatieve Innovatie

Bij Reedyk investeren we volop in productontwikkeling en -vernieuwing. Als iets beter kan of niet te koop is, ontwikkelen we het zelf. Momenteel hebben we maar liefst vier octrooien op onze naam staan, waaronder een draadloze afstandsbediening gebaseerd op een tabletcomputer. Alles begint vaak met een eenvoudige vraag, maar groeit uit tot de ontwikkeling van een unieke oplossing.

Interne en Externe Krachten

Onze interne kracht zijn onze medewerkers. Vertrouwen in ieders individuele capaciteiten is ons fundament. Extern hechten we veel waarde aan samenwerking met onze vaste leveranciers. Maatwerk op het hoogste niveau vereist een betrouwbare samenwerking, waardoor we optimale ondersteuning krijgen en tijd besparen voor hoogwaardige productontwikkeling.

Grensverleggend in MVO

Bij Reedyk dragen slimme machines bij aan een beter wereld. Duurzaamheid betekent voor ons in de eerste plaats een lange levensduur. We ontwikkelden bijvoorbeeld de e-robotiller, een veldrobot zonder uitstoot die flexibel inzetbaar is. Zo streven we naar de optimale balans tussen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en productverbetering.

Meer Weten?

Ontdek de innovatiekracht van Reedyk! Voor jouw specifieke behoeften kunnen wij een oplossing op maat ontwikkelen.