0186 - 572 044 info@reedyk.eu

Vrijdag 6 oktober  15.30 – 18.00 uur Hoeksche Inspiratiedagen, 

Wat zijn de Hoeksche Inspiratiedagen?
De Hoeksche Inspiratiedagen zijn een gezamenlijk initiatief van het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid in de Hoeksche Waard. Het doel: lokale werkgevers, werkzoekenden en jongeren met elkaar in contact brengen. Op deze wijze worden stageplaatsen lokaal gezocht én gevonden en vinden jongeren en werkzoekenden – van zowel binnen als buiten onze gemeente – hun bijbaantje of werk in de Hoeksche Waard. Dit alles draagt bij aan het vitaal houden van de leef- en werkomgeving in de Hoeksche Waard.

Op 6 oktober vanaf 15.30 uur zijn wij te vinden op de banenmarkt bij HWwerkt! aan de Jan van der Heijdenstraat 11 in Oud-Beijerland. 

Tijdens de banenmarkt presenteren wij en zo’n 100 bedrijven uit verschillende branches (Techniek, Bouw, Transport en Mobiliteit | Economie, Ondernemerschap en Zakelijke Dienstverlening | Zorg en Welzijn) zich aan alle werkzoekenden. De markt is vrij toegankelijk voor alle werkzoekenden en geïnteresseerden binnen en buiten de Hoeksche Waard.

Werkzoekenden kunnen tijdens de beroepen- en banenmarkt direct een sollicitatiegesprek of bezoek aan ons bedrijf inplannen als er sprake is van een match!