0186 - 572 044 info@reedyk.eu

Donderdag 21 december 2023 – 17.15 uur introductie Liebherr LR1200 100% waterstof crawler crane

Tijdens de kerstborrel bij Van Adrighem werd onze laatste innovatie, de omgebouwde Liebherr LR1200 naar 100% waterstof, voor het eerst aan het grote publiek getoond. Na een korte presentatie van Allard Kalff en Kim van Adrighem konden de genodigden zich buiten vergapen aan een spectaculaire licht- en vuurwerkshow waarmee de kraan zijn  entree maakte. Terwijl de kraan langzaam vanuit het donker te voorschijn kwam, maakte de acrobaten zich klaar voor de grand finale. Zij vertoonden hun kunsten vanuit een ijzeren bal die aan de mast van de kraan hing. 

Vrijdag 6 oktober  15.30 – 18.00 uur Hoeksche Inspiratiedagen,

De Hoeksche Inspiratiedagen zijn een gezamenlijk initiatief van het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid in de Hoeksche Waard.

Het doel: lokale werkgevers, werkzoekenden en jongeren met elkaar in contact brengen. Op deze wijze worden stageplaatsen lokaal gezocht én gevonden en vinden jongeren en werkzoekenden – van zowel binnen als buiten onze gemeente – hun bijbaantje of werk in de Hoeksche Waard. Dit alles draagt bij aan het vitaal houden van de leef- en werkomgeving in de Hoeksche Waard.

Op 6 oktober vanaf 15.30  tot 18.00 uur zijn wij te vinden op de banenmarkt bij HWwerkt! aan de Jan van der Heijdenstraat 11 in Oud-Beijerland.

Tijdens de banenmarkt presenteren wij en zo’n 100 bedrijven uit verschillende branches (Techniek, Bouw, Transport en Mobiliteit | Economie, Ondernemerschap en Zakelijke Dienstverlening | Zorg en Welzijn) zich aan alle werkzoekenden. De markt is vrij toegankelijk voor alle werkzoekenden en geïnteresseerden binnen en buiten de Hoeksche Waard.

Werkzoekenden kunnen tijdens de beroepen- en banenmarkt direct een sollicitatiegesprek of bezoek aan ons bedrijf inplannen als er sprake is van een match!

GASTCOLLEGES WATERSTOFTECHNIEK EN E-ROBOTILLER 2022 4e kwartaal

De eilanden Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard en Voorne Putten werken samen in de Zuid-Hollandse Delta. In de Regio Deal bundelen zij de krachten op thema’s Duurzaamheid, Agrifood, Landschap & Toerisme en Onderwijs en Arbeidsmarkt. Als vooruitstrevende machinebouwer krijgen wij ondersteuning vanuit de Regio Deal om lokaal gastcolleges en live-demonstraties te geven waarin we kennis en innovaties in de regio kunnen delen.

In samenspraak met Yuverta en Lentiz hebben wij diverse gastlessen gegeven aan leerlingen die gekozen hebben voor de richting van techniek of teelt/landbouw. In de praktijk zijn niet alleen de leerlingen enthousiast maar volgen ook docenten van andere vakgebieden de lessen met veel interesse. Zij delen de opgedane kennis bijvoorbeeld weer met de leerlingen van het STC in Brielle.

Agrotechniek Holland Biddinghuizen

Vanaf 14 tot en met 17 september staan wij als gast in standnummer W04 van Kraakman op de Agrotechniek Holland in Biddinghuizen. 

Zij hebben een deel van de soft- en hardware geleverd die nodig is om de veldrobot autonoom te laten rijden. 

De AgroTechniek in Biddinghuizen staat dit jaar in het teken van onder meer het stikstofdossier, de nieuwe dierenwet, smart farming en er komen alternatieven voor fossiele brandstof aan bod. 

Kom langs en laat je informeren over de mogelijkheden van de techniek in de e-robotiller en de mogelijkheden van waterstoftoepassingen voor jouw bedrijf.

Toegangskaarten voor deze beurs zijn te bestellen: 
Toegangskaarten | AgroTechniek Holland 2022 | 14 t/m 17 september (fedecomfairs.nl)

 

 

 

aardappeldemodag

Aardappeldemodag 31 augustus 2022

Op woensdag 31 augustus 2022 organiseren Wageningen University & Research, locatie Westmaas en de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO) weer een Aardappeldemodag.

Wij zijn aanwezig met de e-robotiller en zijn te vinden op standplaats 95. We vertellen je daar graag over de mogelijkheden van deze “zero foot print” veldrobot die aangedreven wordt door waterstof. Met zijn 3500 kg is deze landbouwrobot minder belastend voor de bodem wat de oogst ten goede komt.

De entree voor bezoekers is gratis.

Meer informatie: aardappeldemodag