0186 - 572 044 info@reedyk.eu

Onze CNC-bank draait van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Deze machine is voor ons onmisbaar bij het maken van specifieke onderdelen die wij nodig hebben om innovatieve machines te kunnen ontwerpen en bouwen.

In de moderne industrie heeft de CNC-bank (Computer Numerical Control) revolutionaire veranderingen teweeggebracht in precisieproductie. Als ontwikkelaar van innovatieve duurzame machines maken wij dankbaar gebruik van de mogelijkheid, om in eigen huis,  onderdelen precies op maat te kunnen maken. Daarnaast maken we ook voor onze klanten onderdelen die niet standaard verkrijgbaar zijn. Wij kunnen hen optimaal van dienst zijn door het bewuste onderdeel zelf voor hen te produceren.

Wat is een CNC-bank?

Een CNC-bank is een geautomatiseerde machine die verspanende bewerkingen zoals frezen, boren, draaien en slijpen uitvoert. Wat deze machine onderscheidt, is het gebruik van computerbesturing voor uiterste precisie en herhaalbaarheid in het productieproces.

Alle voordelen van CNC-banken op een rij:

Ongekende Precisie

CNC-banken bieden de mogelijkheid om zeer nauwkeurige bewerkingen uit te voeren.

Betrouwbare Herhaalbaarheid

Met CNC-banken kunt u bewerkingen consistent herhalen, wat resulteert in een hogere productiekwaliteit en minder materiaalverspilling.

Flexibiliteit

Deze veelzijdige machines kunnen snel worden aangepast voor verschillende taken, waardoor fabrikanten efficiënt kunnen inspelen op veranderende behoeften zonder kostbare machineaanpassingen.

Efficiëntiebooster

CNC-banken kunnen 24/7 werken zonder menselijke interventie, wat de productie-efficiëntie aanzienlijk verhoogt en de doorlooptijden verkort.

Omgaan met Complexiteit

CNC-banken kunnen complexe onderdelen produceren die met de hand moeilijk te vervaardigen zijn, waardoor nieuwe ontwerpmogelijkheden ontstaan en innovatieve producten worden gerealiseerd. Dit is een eigenschap waar wij al jaren ons voordeel mee doen. Het geeft ontiegelijk veel mogelijkheden om onderdelen precies zo te maken zoals je ze wilt hebben zonder dat je consessies hoeft te doen.

Waar kan je een CNC-bank voor inzetten?

CNC-banken worden in diverse industrieën gebruikt, de mogelijkheden zijn eindeloos maar enkele toepassingen zijn:

Luchtvaartindustrie

met de CNC-bank kan je nauwkeurige onderdelen voor vliegtuigen, raketten en ruimtevaartuigen maken, waar precisie en betrouwbaarheid van levensbelang zijn.

Medische Apparatuur

CNC-banken zijn cruciaal voor de fabricage van medische hulpmiddelen en implantaten, waar precisie een absolute vereiste is.

Automobielindustrie

Auto-onderdelen, van motorblokken tot versnellingsbakken, worden vaak met CNC-banken vervaardigd, wat de efficiëntie en productiekwaliteit verhoogt.

Elektronica

CNC-banken worden ingezet voor de productie van printplaten en elektronische componenten, waar precisie en herhaalbaarheid van groot belang zijn.

Robotica

CNC-banken worden ingezet bij het ontwerpen en  ontwikkelen van robots.
De Toekomst van CNC-banken

De toekomst van CNC-banken ziet er veelbelovend uit, met voortdurende ontwikkelingen in computerbesturing en automatiseringstechnologieën. Deze systemen zullen een integraal onderdeel worden van de Industrie 4.0-revolutie, waarbij gegevensanalyse en connectiviteit de efficiëntie en het onderhoud van machines verder zullen verbeteren.

Kortom, CNC-banken zijn de belofte van precisieproductie in de 21e eeuw. Hun vermogen om complexe onderdelen met ongekende nauwkeurigheid te produceren, opent de deuren naar nieuwe innovaties en mogelijkheden in verschillende industrieën. De rol van CNC-banken in het vormgeven van onze technologische toekomst zal alleen maar groter worden.

Echter moeten we de man of vrouw achter de machine nooit onderschatten. Het vraagt goed vakmanschap om de machine zo optimaal mogelijk in te stellen om een perfect eindproduct te verkrijgen.

Ben jij benieuwd of onze vakman met zijn kennis en de CNC-bank jouw specifieke onderdelen kan produceren?

Bel dan 0186 – 572044 en we vertellen je alles over de mogelijkheden.

Geen werktekening voorhanden?

Onze eigen engineers maken in opdracht de werktekening volgens opgave.