0186 - 572 044 info@reedyk.eu
Lasser in opleiding

Wegens het naderend pensioen van een collega komt er een mooie opleidingsplek voor een lasser in opleiding beschikbaar.

Wil jij:

  • werken en leren (BBL)
  • graag werken met je handen
  • denken in combinatie met doen
  • werken met passie in een hecht en gezellig team
  • zelfstandig leren werken
  • je brede interesse voor metaalbewerking inzetten
  • een toekomstbestendig vak leren

Weet jij van aanpakken? Ben je leergierig, flexibel en communicatief vaardig dan ben jij misschien wel de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn.

Wat ga je doen?

Je gaat allerlei constructiedelen maken die opgebouwd zijn uit plaatwerk en buis, zowel rond als vierkant. Je gaat lassen en montagewerk doen. Het lassen van aluminium, RVS en staal is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werk. Daarnaast komt ook het werken achter een draaibank aan bod. Het werk is uitdagend en afwisselend door de veelzijdigheid aan opdrachten waar je aan werkt. Op donderdag ga je naar school en volg je de opleiding All Round Constructiewerker in de BBL vorm. De andere dagen van de week ben je aan het werk in onze werkplaats in Klaaswaal. Soms vinden werkzaamheden op een andere locatie plaats. Om het vak van lasser goed onder de knie te krijgen werk je samen met een “ouwe rot” in het vak. Vanuit het principe Meester – Gezel. Zo leer je direct alle opgedane kennis toe te passen in de dagelijkse praktijk. Daarnaast leer je snel alle tips & tricks door de jarenlange ervaring van de Meester.

Heb je interesse?

Bel 0186-572044 en vraag naar Ramon of mail ons en we plannen zo spoedig een kennismakingsgesprek met je in. Tijdens deze afspraak krijg je een uitgebreide rondleiding door ons bedrijf en kan je praten met eventueel toekomstige collega’s. Ook nemen we dan ruim de tijd om uit te leggen hoe een traject voor lasser in opleiding precies in elkaar steekt. Je mag voor deze kennismaking iemand (volwassene) meenemen als je dat prettig vindt.

Reedyk B.V. is als leerbedrijf aangesloten bij het GO-college, een exclusieve techniekopleider in de regio. Zij bieden onderwijs en training op MBO (BBL) niveau 3 en 4 voor de technieksektor. Je kunt iedere dag starten met de opleiding en examen doe je als jij zover bent. Je volgt deze opleiding in je eigen tempo.